Oosterse sfeer gevangen met verlichting

De Oosterse sfeer is bijzonder herkenbaar door de mooie objecten, gezelligheid en de warmte die het interieur uitstraalt. Wanneer je gek bent op deze Oosterse stijl kan een Oosterse lamp niet ontbreken in je interieur, deze hebben een unieke manier van licht verspreiden waardoor elke kamer een unieke dimensie krijgt wanneer de verlichting aangaat. Geen twee lampen zijn hetzelfde waardoor je iedere kamer kunt voorzien van een uniek licht object.

Denk na voordat je koopt

Lees je graag? Dan is het verstandig om naast de Oosterse lampen ook betere verlichting te plaatsen of een aparte leeslamp. De Oosterse lampen zijn namelijk niet heel erg geschikt om bij te kunnen lezen, sterker nog als het donker begint te worden zal je zere ogen krijgen van het licht – als je erbij poogt te lezen dan wel. Het is overigens een fabel dat een Oosterse verlichting alleen in een Oosters interieur past, in veel inrichtingen kan je dit gemakkelijk toepassen, afhankelijk van de lamp naar keuze een mozaïek lamp is wat specifieker dan een filigrein lamp, die door de metaalkleuren gemakkelijker in ieder interieur is toe te passen. Dat zegt meteen wat over de Oosterse stijl er zijn diverse mogelijkheden in verschillende kleuren en soorten waardoor je zeker bent dat je een lamp kunt vinden die je mooi vind én die in je interieur past. Of je nu kiest voor kaarshouders die evenzogoed een mooie lichtverspreiding geven of voor een grote hanglamp in een centraal punt in de kamer. Met een Oosterse lamp kan je je huidige interieur afmaken of verfraaien.

Oosterse Lampen

Vul je interieur aan met mooie stukken

Om een Oosterse lamp te gebruiken hoef je geen andere accessoires of meubelstukken te gebruiken die Oosterse trekken hebben, toch zie je vaak terug dat wanneer het met één Oosters geïnspireerd stuk begint dat het een grotere verzameling wordt. Want zeg nou zelf, een theelichtje staat ook een beetje vreemd dus worden het er al snel twee of meer. Zo werkt het met veel dingen uit de Oosterse cultuur het kan heel mooi zijn om meerdere stukken naast elkaar te gebruiken zonder dat het meteen overdadig wordt. Wanneer je alles in dezelfde kleuren bij elkaar zult laten passen zal je merken dat je niet meer een Westers interieur hebt met Oosterse invloeden, nee je hebt een interieur dat overal op alle fronten bij elkaar past en bij elkaar kleurt waardoor je mensen zult inspireren om buiten hun eigen ideeën te gaan kijken, zodat ze ook hun interieur aanvullen tot een mix die hun persoonlijkheid naar buiten zal laten komen. Kies de juiste stukken en ze vullen je interieur en persoonlijkheid aan!