Kaarsen en Wierookstokjes voor Oosterse sferen

Denk je bij een Oosters interieur direct aan talrijke kleuren, lounge banken en mozaïek vormen, ook de verlichting is een belangrijk onderdeel van een Oosterse aankleding. In deze stijl hoort romantisch geel-rood licht dat de omgeving een warme gloed geeft. Om deze lichtintensiteit te krijgen kun je het best gebruik maken van kaarsen. En om de kaarsen een mooi podium te geven horen daar mooie kandelaars en kaarsenhouders bij.

Kaarsen sfeer en passende geuren

Kaarsen staan bekend als sfeermakers. Behalve de warme kleuren geeft een kaars ook letterlijk warmte en kun je lange minuten verdwalen in het kaarslicht. De dansende schaduwen geven de ruimte een magische uitstraling. Contouren raken hun scherpte kwijt en een romantische sfeer is zo geboren. En dan hebben we het alleen nog maar over de effecten van de vlam. De kaars zelf kan ook bijdragen aan de sfeer door een bepaalde kleurenpatroon terug te laten komen in de kaarsenkleur, door een bepaalde afmeting te hebben en natuurlijk ook door het afgeven van een subtiele geur. Bij een meer Arabische of Oosterse sfeer kun je denken aan de volgende Bolsius geuren:

  • Vanilla
  • Velvet Rose
  • French Lavendel
  • Sugar & Spice
  • Sandalwood

Deze geuren zijn terug te vinden in geurglazen, geurstompkaarsen, theelichten en ook in de verfijnde Geurverspreiders uit het Bolsius Geurkaarsen assortiment. Naast de vlam, kleur en geur kunnen kaarsen zich onderscheiden door te worden gebrand op een stijlvolle kandelaar of kaarsenhouder en theelichten in één van de vele mooie waxinelichthouders, waarvan er vele een Oosters tintje hebben. Het laatste geldt ook voor de lantaarns, die te verkrijgen zijn in de mooiste designs.

Gusta Lantaarns

Wierookstokjes

Bij een Oosterse sfeer denk je ook al snel aan wierook. De lichte rook in de ruimte, een geur waarin je wegdoezelt en blijft hangen in mooie herinneringen, een gezellig samen zijn. Nieuw zijn de wierookstokjes van Bolsius. De 7 geuren van de wierook komen uit het assortiment van Bolsius Aromatic en geven een subtiele geurtoevoeging aan het interieur. De stokjes zijn per 20 stuks verpakt in een mooie verpakking. Bij Van Kaars tot Servet koopt u voordelig online zowel de kaarsen, kandelaars, geurkaarsen en wierookstokjes.